Over ons

Welcome to our family!

Zand Amsterdam is een jong innovatief bedrijf dat een fris, funky en uniek ontwerp heeft geïntroduceerd in de wereld van dameskleding.
 
De vierzijdige wikkelrok is gemaakt van speelse combinaties van kleurrijke stoffen die opvallend en fun zijn. Zowel frivool en functioneel, het omkeerbare ontwerp van de rokken stelt vrouwen in staat hun individualiteit en stijl te vieren, terwijl het tegelijkertijd het aantal outfits die ze nodig hebben minimaliseert.
 
Met verschillende kleurrijke stoffen aan elke kant en een omkeerbare boven-en onderkant , is dit een rok die vrouwen in staat stelt om met gemak vier verschillende looks te creëren.
 
De bovenband kan ook worden losgemaakt en gedragen als riem met een handige afneembare tasje. Dit alles en meer! De dubbele rij drukknopen die ervoor zorgt dat de rok past van maat 34 t/m 44 hierdoor ideaal voor zwangere vrouwen of vrouwen wiens gewicht kan fluctueren.
 
Elk rokje is een unieke combinatie van stoffen die resulteert in een prachtige collectie van talloze individuele rokken in lang (45cm) , medium (35cm) en kort (30cm) .
 
Deze vele innovatieve functies gecombineerd in één rok hebben het leven geschonken aan een kledingstuk dat zo spannend en veelzijdig is, dat het vrouwen uit het hele spectrum van leeftijd, stijl en grootte aantrekt door het gevoel van avontuur en mogelijkheden dat het wekt in hen opwekt.

Hieronder een korte video die demonstreert hoe de rokken werken:

 

Wie zit er achter Zand Amsterdam?

Yaniv Shapira


 

Ontwerper en eigenaar van Zand Amsterdam. Yaniv gaat regelmatig naar India om het productieproces aan te sturen, te controleren en nieuwe prototypes uit te werken.

Myra Beckmann


 

Verantwoordelijk voor de financiën en creatieve inbreng en tevens vriendin van Yaniv.

Mick Perez


Verantwoordelijk voor de marketing en de groothandel in Europa.
Mick is te bereiken op +31628840016 / wholesale@zandamsterdam.com

Yossi Ben Ezra

Verantwoordelijk voor de groothandel in Europa, te vinden z'n kraam op het Waterlooplein in Amsterdam op alle dagen behalve zondag.

Yoav Shapira


Is veranwoordelijk voor de wholesale in Spanje, Portugal en Italië, is tevens broer van Yaniv Shapira.
Yoav is te bereiken op +34634745447 / barcelona@zandamsterdam.com

Ons productie team in India

Ons productie team in India

Ons productie team in India

Ons productie team in India

Ons productie team in India

Ons productie team in India

Waarom zijn we begonnen met Zand Amsterdam ?

In plaats van voor een 9-tot-5 baan te gaan, hebben we besloten te doen wat we echt leuk vinden. Namelijk het ontwerpen van hippe en originele kleding die we in India laten maken.

Wat is onze filosofie ?

  • Ontwerpen zonder compromissen
  • Kleur terugbrengen in de wereld 
  • Fairly trade: We betalen onze Indiaase kleermakers 3 x meer dan het gemiddelde kleermakerloon.  Dit verzekert ons van hoge kwaliteit en een bevordering van de welvaart van de kleermaker en zijn familie. Een win-win situatie. We dragen zorg dat geen kinderen meewerken aan het vervaardigen van onze producten.